Спонзорски пакети за PANTHEON конференција

Станете спонзор

PANTHEON Конференцијата е најголемата деловна манифестација почнувајќи од 2004 година. До крајот на 2019 година, повеќе од 6.000 учесници од земјите на Alpe-Adria присуствуваа на настанот. Настанот е одлична можност за стратешко поврзување, зголемување на видливоста и создавање нови деловни можности. Ни веруваат многу успешни и признати компании!

Ве покануваме на ко-креирање на PANTHEON Конференцијата за 2020 година, што ќе се одржи на 14ти Мај 2020 година во хотел Мериот, Скопје.

ДАТУМИ НА СИТЕ НАСТАНИ ВО РЕГИОНОТ

Словенија

23 Април 2020

Хрватска

7 Maj 2020

Северна Македонија

14 Мај 2020

Србија

20 Мај 2020

Босна и Херцеговина

11 јуни 2020

Очекуваме повеќе од 250 учесници и партнери од цела Македонија и повеќе од 1000 учесници на сите настани во регионот. Главната тема на конференцијата ќе биде PANTHEON 3A – ANYTIME, ANYWHERE, ANY DEVICE: бизнис во секое време, од било кое место и на секој уред.

Станете македонски или меѓународен спонзор и партнер на настанот и запознајте се со корисниците од целиот регион.

За повеќе информации контактирајте не на 02/3079 231 или пишете ни на info@datalab.com.mk

Најголем

Едукативен и деловен настан на PANTHEON заедницата

Хотел Мериот

Најдобрата локација во Скопје

Бизнис вмрежување

со носители на одлуки, партнери и корисници од целиот јадрански регион

1

ден

22

години традиција

250+

менаџери од реномирани фирми во Северна Македонија

4,69 од 5

индекс на задоволство од учеството на конференцијата (за 2019 година)