PANTHEON КОНФЕРЕНЦИЈА 2024

КОГА PANTHEON БОГОВИТЕ СЕ СРЕТНУВААТ СО ТЕХНОЛОГИЈАТА

На овогодинешната конференција, со гордост ќе Ви ја претставиме надградбата на програмата PANTHEON со вештачка интелигенција – вашиот нов асистент, кој се нарекува AION. Ќе Ви покажеме како сме го интегрирале помеѓу другите членови во PANTHEON семејството, за да можеме да го искористиме своето знаење и да Ви помогнеме во развојот на технолошките иновации, во комбинација со вашите цели, искуства и како ВИЕ можете да го искористите сето тоа како ваша конкурентска предност.

Сè уште даваме приоритет на безбедноста, пријателското корисничко искуство,  дигиталните алатки и AI алатките кои ги олеснуваат вашите секојдневни задачи.

PANTHEON Конференција 2024

Кога

25 АПРИЛ 2024
Почеток од  09.00

Каде

ХОТЕЛ МЕРИОТ СКОПЈЕ
Сала Балрум I

PANTHEON Конференција 2024

Главна тема

КОГА PANTHEON БОГОВИТЕ СЕ СРЕТНУВААТ СО ТЕХНОЛОГИЈАТА

PANTHEON е древно име за храм посветен на сите богови. Затоа и нашите модули во програмата се именувани по поединечни богови – каде модулот за кадри го нарекуваме – Hera, модулот за материјално – Hermes, делот за производство го нарековме Hefaist. Demeter го контролира модулот за финансии, ARES, MNEMO управува со документацијата, AION е класа сама по себе и со својот начин на размислување ви помага ВАС, корисниците на програмата.

Бидејќи технологијата е задолжителен дел од нашиот бизнис, поединечните делови на PANTHEON се развиваат, адаптираат и координираат едни со други на таков начин што делумно размислуваат наместо вас, ги контролираат процесите и ве потсетуваат на поединечни чекори и контроли, така што бизнисот се одвива непречено и е во согласност со законската регулатива. Ќе ви покажеме корисни линкови, совети, добри практики и предности кога технолошките иновации ќе се сретнат со поединечни области или богови.

Програма

Зошто да ја посетите PANTHEON конференцијата

Предавачите ќе истражуваат различни теми тесно поврзани со дигитализацијата: од контрола, одржување и  преглед на податоци до управување и контрола на целиот процес на повеќе нивоа и учење за процесите на микро ниво. Акцентот ќе биде ставен на конкретни примери и совети кои можете да почнете да ги користите во пракса веднаш.

Преку реални и практични примери презентирани на конференцијата, ќе имате можност да се запознаете со воведените иновации и предности на PANTHEON, кој нуди различни поволности, функции и алатки за секој поединечен оддел во компанијата.

Што ќе научите?

Конференцијата ќе биде домаќин на искусни експерти и корисници на PANTHEON кои ќе презентираат интересни практики и ќе ги споделат своите практични совети.

Вие ќе научите:

 • Како да ги искористите предностите на системот за самостојно учење и на кои нивоа можете да си помогнете со новиот асистент на вештачка интелигенција Aion?
 • Како да се обезбеди сигурност на е-бизнисот во пракса?

 • Како да управувате со документацијата на компанијата во пракса?

 • Како ефикасно да разменувате податоци со надворешни апликации и бази на податоци во пракса?

 • Од прва рака ќе ги научите успешните приказни на корисниците на PANTHEON.
До конференијата

Почнавме да ги одбројуваме деновите додека повторно се сретнеме

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Придружете ни се

Повторно ќе се сретнеме во Хотел Мериот Скопје оваа 2024 година

Конференцијата PANTHEON е најголемиот претприемачки и едукативен настан од 2004 година. Годишно го посетуваат повеќе од 1.000 посетители – менаџери, сметководители, кадровски службеници, менаџери за продажба и набавки. Настанот се организира во Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија и Македонија. Тоа значи одлична можност за различни деловни состаноци и врски. Оваа година ќе се одржат конференциите по следниот редослед:

Новости

PANTHEON AION

Сакаме да ве запознаеме со нов асистент – PANTHEON AION. Со својата широчина на знаење и искуство, тој ќе биде достапен 24/7 за да ви помогне да работите со PANTHEON. Тој ќе ви помогне да ги најдете вистинските инструкции, ќе ве води во работата и ќе ве советува за сите  деловни прашања.

Не пропуштајте

Пријавување за PANTHEON конференција

1 ОСОБА
2.999 ден.+ ддв

3 ОСОБИ 2 + 1 Бесплатно
5.998 ден.+ ддв

ЦЕНИ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈАТА:

 • пријава за 1 особа: 2.999 ден. + ддв за рана пријава до 29.02.2024
 • од 01.03.2024 до 31.03.2024, цената е 4.999 ден. + ддв за една особа
 • од 01.04.2024 до 24.04.2024, цената е 7.999 ден. + ддв за една особа
 • 2+1 особа: за две пријави од иста компанија, една карта гратис
 • за повеќе пријавени од иста компанија следува дополнителен попуст

Во цената е вклучено:

 • присуство на сите предавања на настанот
 • ППТ и видео материјал од настанот во дигитален формат
 • кафе/сок/вода за време на кратката пауза и ручек + освежување.

За сите подетални информации контактирајте ме на 070 360 749

Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни. Учеството на настанот не е можно без да се обезбедат овие информации.

Доколку сакате да регистрирате три или повеќе лица од иста компанија, пополнете ги сите лица поединечно во нов формулар за апликација и внесете ги личните податоци на секој поединец.

Дозволувам моите лични податоци да се задржат и обработат за целите на пријавување или откажување, каде што вклучува следење на моите активности на веб-страницата на Даталаб МК
Дозволувам моите лични податоци да се користат за информирање на деловни содржини и конференции

* Личните податоци што ги внесовте во онлајн формуларот ќе бидат обработени заради склучување и извршување на договор помеѓу Даталаб МК д.о.о.е.л (како контролори на лични податоци) и вие. Сите лични податоци ни ги давате доброволно. Доколку не ни ги доставите вашите лични податоци, за жал не можеме да ви гарантираме регистрација и учество на саканата обука, да ве информираме за спроведувањето на обуката и да обезбедиме поврзани материјали. Прочитајте повеќе за тоа како внимателно ги заштитуваме вашите лични податоци во нашата Политика за приватност.

** Со ова изборно поле потврдувате дека сте свесни за периодот на чување на вашите лични податоци, фактот дека вашите податоци се обработуваат врз правна основа на согласност и евентуалниот пренос на вашите лични податоци надвор од Европската економска област. Потврдувате дека сте свесни и разбирате дека можете да ја отповикате дадената согласност во секое време од компанијата, имено писмено на info@datalab.com.mk или телефонски на 02 3079 231. Исто така, знаете за сите други права од Политика за приватност што ја имате како поединец чии лични податоци се обработуваат. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Дури и ако не дадете согласност, компанијата има право да ги обработува вашите лични податоци, кои ги обработува врз основа на закон, извршување на договорен однос или легитимен интерес.