Станете спонзор

Спонзорство на PANTHEON Конференција

 

Партнери и спонзори на конференцијата

ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР

ЗЛАТЕН СПОНЗОР

СРЕБРЕН СПОНЗОР

БРОНЗЕН СПОНЗОР

Станете спонзор

Настанот е одлична можност за стратешко вмрежување, зголемување на видливоста и создавање нови деловни можности. Даталаб веќе ја доби довербата на многу успешни и реномирани компании, што ја обединуваат и и помагаат во градењето на дигиталната заедница.

Даталаб ве поканува да ја ко-креирате Конференцијата PANTHEON за 2024 година, која ќе се одржи на 25 Април 2024 година во Хотел Мериот, Скопје.

На настанот се очекува да присуствуваат над 250 учесници и партнери од Македонија.

Со тоа што ќе станете наш спонзор и партнер на настанот, можете да го претставите вашиот бизнис пред посетителите и да го зголемите вашето присуство на динамичниот пазар низ целиот регион.

Најголемиот

едукативен и деловен настан на PANTHEON заедницата

Хотел Мериот

најдобрата локација во Скопје, Македонија

Бизнис и социјално вмрежување

со многу менаџери, партнери и корисници од цела Македонија

1

ден исполнет со многу интересни теми

25

години традиција

250+

лимитирани учесници од цела Македонија

4,69 од 5

задоволни посетители од организацијата (од последната конференција во 2022)

Ве молиме слободно контактирајте не за повеќе информации на